فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی

اظهارات ضد ایرانی زلنسکی در دیدار با وزیر خارجه رژیم صهیونیستی

اظهارات ضد ایرانی زلنسکی در دیدار با وزیر خارجه رژیم صهیونیستی رئیس‌جمهور اوکراین در دیدار با وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی از ایران به عنوان «دشمن مشترک» یاد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 17
کد خبر: ۱۷۳۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین روز پنجشنبه در دیدار با «الی کوهن»، وزیر امور خارجه رژیم موقت صهیونیستی از ایران به عنوان «دشمن مشترک» دو طرف یاد کرد.

 

منابع صهیونیستی گزارش دادند الی کوهن و زلنسکی در این دیدار که نخستین سفر خارجی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود درباره روش‌های همکاری علیه ایران در عرصه بین‌المللی رایزنی کردند.

 

روزنامه صهیونیستی تایمز اسرائیل گزارش داد الی کوهن خطاب به زلنسکی گفت: «چهره شرور ایران در اوکراین رو شده است.»

 

اوکراین و کشورهای غربی در ماه‌های گذشته مدعی شده‌اند جمهوری اسلامی ایران پهپادهایی را با هدف استفاده در جنگ اوکراین به روسیه ارسال کرده است.

 

مقام‌های تهران و مسکو پیش از این اتهام‌های آمریکا و کشورهای غربی درباره ارسال پهپادهای ایرانی به روسیه را رد کرده‌اند. دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین چندی پیش این موضوع را «اخبار جعلی» خواند و تاکید کرد که ارتش روسیه از پهپادهای ساخت داخل استفاده می کند.

 

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران هم با بیان اینکه جمهوری اسلامی بارها به اتهامات بی اساس مقامات اوکراینی در موضوع ادعایی پهپادها پاسخ داده همواره تأکید کرده که تهران هیچگونه تجهیزات نظامی برای هیچ طرفی به منظور استفاده در جنگ اوکراین صادر نکرده است.

 

الی کوهن خطاب به رئیس‌جمهور اوکراین گفت که «اسرائیل از تمامیت ارضی و حاکمیت اوکراین حمایت می‌کند.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار